Lash Out – Wenkbrauwstyling

“tijd voor jou”

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een vrouwelijke uitstraling. Steeds meer vrouwen willen dat hun wenkbrauwen er vol en verzorgd uit zien. Bij Lash Out worden je wenkbrauwen in een mooie, natuurlijke vorm gebracht. Dit kan door ze te laten modelleren (epileren/waxen/knippen) en verven.
Epileren is een vorm van ontharen met een pincet. Epileren wil zeggen dat je het haar met wortel en al uit de huid verwijdert.

Waxen staat voor snel en supermild ontharen. Wax hecht alleen aan de haartjes en niet aan de huid. Daardoor is er weinig kans op huidirritatie. Lash Out werkt met Wunderwax, een zeer milde (gouden of parelmoer!) filmwax. Dit wordt in een laagje op de huid aangebracht. Eenmaal afgekoeld, hardt de wax uit. Vervolgens wordt deze snel en laag over de huid verwijderd, waarmee zelfs de kleinste donshaartjes met wortel en al worden meegenomen. Bij Lash Out kun je niet alleen je wenkbrauwen laten ontharen met behulp van wax, maar ook je bovenlip en de rest van je gezicht, eigenlijk alles tot aan je nek.
Wil je je wenkbrauwen laten verven of zijn je wenkbrauwen en wimpers erg licht of vergrijsd? In overleg met jou verf ik deze in een mooie tint die goed past bij de eigen huid- en haarkleur. Dit kan met regular verf of met wenkbrauwhenna.
Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna in de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes, dit blijft ook 6 weken zichtbaar. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel 14 dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en als je wilt donkerdere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.
Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.
huid- en haarkleur.

BROW STYLING
Brow óf Lash tinting€12,-
Brow & Lash tinting€18,-
Brow shaping (waxen/epileren/knippen)€18,-
Brow shaping & tinting€24,-
Brow shaping + Brow & Lash tinting€32,-
Teen Brows (modelleren en verven voor meiden van 13 – 17 jaar)€18,-
HENNA & HYBRID BROWS
Henna of Hybrid Brows (only tinting)€27,-
Henna of Hybrid Brows & shaping€36,-
Henna of Hybrid Brows & shaping + 1 zone waxen€42,-
Henna of Hybrid Brows & shaping + Lash tinting€45,-
BROW LIFT
Brow Lift (incl. shaping)€42,-
Brow Lift (incl. shaping) & tinting€48,-
Brow Lift (incl. shaping) & Hybrid tinting€57,-