Kerasilk

Nu exclusief bij ons in de salon, Kerasilk van Goldwell!!

FROM FRUSTRATED TO FABULOUS

Wat als je afscheid kunt nemen van je pluishaar
en weer totale controle kunt nemen?

Wil je voor een langere periode van onhandelbaar, pluizig en te krullerig haar af, dan is een Kerasilk behandeling de oplossing.

Een Kerasilk behandeling maakt het haar veel handelbaarder, gladder, glanzend en zacht. Het is ook geschikt voor gekleurd haar.

Voor deze behandeling moet je wel even de tijd uittrekken, we zijn er minimaal 3 uur mee bezig. We garanderen je dan voor minimaal 5 maanden gladder, glanzend en handelbaar haar.

De kosten voor deze behandeling liggen rond de €300, –. Hierbij is knippen en/of kleuren niet inbegrepen. Wel inbegrepen zijn 2 producten van Kerasilk voor thuis gebruik om je haar optimaal te verzorgen en ook zorgen we ervoor dat je mooi gestyled de deur uit gaat.

Het is ook mogelijk een gedeelte van het haar met Kerasilk te behandelen, bijvoorbeeld een pony. Hierbij passen we uiteraard het tarief aan.

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvend advies, mail of bel ons of loop gerust eens binnen.

Nieuw in onze salon
Kerasilk De-Frizz  behandeling

Deze behandeling zorgt ervoor dat pluizige, springerige haartjes getemd worden, 6-8 weken lang. Je haar ziet er meteen zichtbaar verzorgd uit en je ervaart een enorme glans en zachtheid. Deze behandeling neemt ongeveer 1 tot 1,5 uur tijd in beslag.

* Belangrijk is dat je na een van deze behandeling de juiste Kerasilk thuis producten gebruikt, voor het beste langdurige resultaat.

Ook bieden wij 5 bijzondere Kerasilk salon behandelingen om weer van je haar te gaan houden.

  • Kerasilk Control 1 , een behandeling die van lang pluizig haar voor 3 tot 5 maanden glanzend, gladder en handelbaarder haar maakt., vermindert krullen en slagen en egaliseert de haarstructuur.
  • Kerasilk Control 2, een behandeling die bij kort haar dat pluizig en dor is voor langere tijd veerkracht en glans terug brengt. Ook zeer geschikt als je van die vervelende voorkant pluishaartjes af wilt.
  • Kerasilk Reconstruct, geeft aan beschadigd haar een langdurige verandering naar perfect soepel haar dat er gezond uitziet – tot 10 keer wassen. Verrijkt met Keratin en Hyaloveil. Ongelooflijk verzorgend!
  • Kerasilk Repower, zorgt ervoor dat fijn en slap haar meer volume en kracht krijgt. We creëren hiermee een langdurige verandering naar perfect volumineus haar – tot 10 keer wassen. Verrijkt met keratine en elastine. Wonderbaarlijk versterkend!
  • Kerasilk Color Wat als je je favoriete kleur langer kunt vasthouden? De nieuwe Kerasilk Color Beautifying Service biedt een langdurige verandering naar perfect mooi en briljant gekleurd haar, tot 6 weken langer. Verrijkt met keratine en tamanu olie. Luxueus glanzend!

* Belangrijk is dat je na een van deze behandelingen de juiste Kerasilk thuis producten gebruikt.