Lash Out – Lash Volume Lift

“tijd voor jou”

Lash Lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door middel van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende blik te krijgen. Deze behandelmethode is gericht op het liften van de natuurlijke wimpers vanaf de wortel. De lift is tot 8 weken zichtbaar. Een groot voordeel van de behandeling is dat deze ook kan worden toegepast op klanten die allergisch zijn voor de lijmen van wimperextensions.

LASH VOLUME LIFT
Lash Volume Lift€55,-
Lash Volume Lift & tinting€60,-
Reinigen wimpers€5,-
Verwijderen wimperextensions incl verzorgend serum,€15,-
  • Resultaat is tot 8 weken zichtbaar.
  • Een wimperkrultang en/of mascara is niet meer nodig.
  • De ogen lijken groter.
  • Geeft een natuurlijke uitstraling.
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
  • Bestendig tegen douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
  • De wimpers hebben nauwelijks verzorging nodig.

Na de behandeling zitten je wimpers aan elkaar geplakt door de keratine lotion. Dit hoort zo, het is belangrijk dat je ze niet uit elkaar borstelt!
Laat je wimpers de eerste 24 uur na de behandeling ook niet in aanraking komen met water. Houd tijdens het douchen je hoofd achterover en vermijdt je ogen bij het wassen van je gezicht. Na 24 uur kun je de wimpers schoonmaken borstelen. Ze zijn niet meer aan elkaar geplakt en het resultaat is nu pas echt goed zichtbaar. Je kunt alles weer doen wat je normaal gesproken ook doet, douchen, make-up dragen, zwemmen enzovoort!