Nails by Helen

Van een mooie manicure tot perfect gelakte nagels. Ook voor probleem oplossingen bij slechte nagels kunt je bij mij terecht.

De hoogwaardige gelpolish die ik gebruik wordt op de natuurlijke nagel gezet, dus zonder verlenging van de nagels. Hierdoor krijg je een mooie natuurlijke look. De lak blijft tot wel 3 weken perfect zitten!

Verwijderen van je oude nagellak doe ik graag voor je in de salon d.m.v. weken in aceton, met minimale schade aan de nagels!

1.Wees voorzichtig

Wanneer je geld hebt betaald om je nagels mooi te laten maken kan je de volgende regel als lijfspreuk nemen.

Je nagels zijn geen werktuigen, maar sieraden.’

Dit betekent niet dat je niet meer mag afwassen of schoonmaken, maar wel dat je erom moet denken dat je zoveel mogelijk dingen doet zonder je nagels te gebruiken. Gebruik liever een schroevendraaier, een stanleymes of een pen.

2.Pas op met water

Wanneer je lang achter elkaar met je handen in het water zit, bijvoorbeeld tijdens afwassen, zwemmen, douchen of in bad gaan, veranderen je nagels van vorm. Je nagels hebben van nature vaak een ronding, door vocht verdwijnen de rondingen enigsins. Hierdoor kan de gelpolish wat loskomen aan de zijkanten. Ook zijn ze eventjes wat zachter.
Droog ze goed af en doe daarna even extra voorzichtig.

3.Goede verzorging

Het is belangrijk dat je af en toe een nagelriem olie gebruikt, of je handen goed insmeert met handcrème.

Is er echt een groot stuk af? Of is je nagel gebroken of gescheurd? Neem dan altijd even contact met me op! Vaak is een ‘kapotte nagel’ snel weer gerepareerd en heb je weer lang plezier van je set!

En zijn je nagels nou zo ver heen dat het echt niet meer kan? Maak dan een afspraak om ze te laten verwijderen, of voor een nieuwe set. Maar ga er niet aan pulken!

U kunt van de mogelijkheid gebruik maken om online een afspraak te maken en zo uw nagelbehandeling heel makkelijk combineren met een bezoek aan uw kapper, pedicure of Lash Out.
Natuurlijk bent u ook welkom voor uw nagels bij mij als u geen afspraak bij een van deze heeft.

Voor vragen kunt u mailen met nailsbyhelenbreukelen@gmail.com
Of maak gebruik van het contactformulier.
Maar u mag ook bellen op 06-51150970.

Facebook Nails by Helen