Lash Out – Hyaluron pen (fillers)

“tijd voor jou”

Met de Hyaluron Pen (fillers zonder naald) kunnen meerdere zones aangepakt worden, perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels! Het bestanddeel dat het volume herstelt heet hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die de huid soepel en elastisch houdt. in de loop der jaren neemt deze stof af waardoor de lippen smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Ook hormonen, zon en roken zijn belangrijke oorzaken.

Tijdelijke fillers met hyaluronzuur herstellen het natuurlijke volume en vervagen rimpels. Door dit in hele kleine hoeveelheden en sterk verdund in de huid in te brengen wordt de huid weer strakker en de lippen voller.
Doordat de Hyaluron Pen op een hoge druk werkt wordt het hyaluronzuur zonder het gebruik van naalden naar binnen gesluisd door middel van een multishot systeem. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi. In de salon werk ik uitsluitend met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het is daarom uitermate geschikt om op een natuurlijke en veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen! Direct na de behandeling begint de filler te werken en zijn rimpels verzacht of zelfs helemaal verdwenen en lippen opgevuld. Na 10 tot 14 dagen is het effect maximaal omdat eventuele (lichte) zwellingen dan verdwenen zijn.

 
  • Een frissere en jongere uitstraling
  • De vorm van het gezicht blijft behouden
  • Een veilige behandeling

De zones die met de hyaluron pen behandeld kunnen worden:

  • Lippen
  • Rokerslijntjes
  • Marionetlijnen
  • Neus-lippenplooi
  • Wangen

Belangrijk om te weten is dat je met de Hyaluron Pen volume kunt opbouwen. Om deze reden werken we meestal in 2 stappen; een eerste behandeling waarna er altijd direct zichtbaar resultaat is, en na 10 tot 14 dagen een touch-up behandeling (inbegrepen in de prijs) waarbij we verder kunnen corrigeren, perfectioneren en de rest van de milliliter(s) opbouwen. Het opbouwen in twee stappen verlengt niet alleen de levensduur van het resultaat, maar zorgt ook voor het meest natuurlijk ogende resultaat en voorkomt bobbeltjes en over-gecorrigeerde looks. Filler met de Hyaluron Pen blijft gemiddeld 8-10 maanden zichtbaar bij rimpels en gemiddeld 6-8 maanden zichtbaar bij opvulling van lippen. Doordat we volume opbouwen zal de filler telkens langer zichtbaar blijven. Op basis van wat jouw wensen zijn voor het resultaat, adviseer ik je over de aanbevolen hoeveelheid fillers. We bespreken samen je actuele huidconditie en huidhistorie, omdat dit een belangrijke rol speelt in de te gebruiken hoeveelheid milliliters.

0.5ml

€ 120,00 (incl. touch-up)

Met een hoeveelheid 0,5 ml. kunnen we een kleine vormcorrectie van de lippen doen of een oppervlakkige neus-lippenplooi of kleine rokerslijntjes corrigeren

1.0ml

€ 220,00 (incl. touch-up)

Met een hoeveelheid 1,0 ml.kunnen lippen in vorm én volume worden gecorrigeerd, of medium diepe rimpels worden gecorrigeerd zoals de neus-lippenplooien,rokerslijntjes bovenlip of marionetlijnen (afhangende mondhoeken).

 

1.5ml

€ 320,00 (incl. touch-up)

Met een hoeveelheid van 1,5 ml. kunnen lippen intens in volume worden opgebouwd, of diepe  rimpels worden opgevuld zoals een scherpe neus-lippenplooi en rokerslijnen, of corrigeren van diepe afhangende mondhoeken.